Jarenlange ervaring

Quadrad is een full-service administratie- en adviesbureau voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Door de jarenlange ervaring binnen ons bedrijf en ervaringen met bestaande klanten zijn de medewerkers uitermate geschikt om u als klant bij al uw ondernemersvragen te ondersteunen. Heeft u ook hulp nodig bij uw administratie of wilt u advies inwinnen over uw onderneming? Ons adviesbureau helpt u graag!

De volledig geautomatiseerde “bedrijfs-huisarts”

“Quadrad is DE 24/7 huisarts voor de MKB-ondernemer. U kunt al uw ondernemersvragen en problemen bij ons neerleggen en bespreken. Al uw vragen op het gebied van ondernemen, financiële administratie, fiscale aangiften, contracten personeelszaken en juridische vraagstukken zijn bij ons in goede handen. Wij zorgen, indien nodig met inzet van gespecialiseerde netwerkpartners, voor antwoorden en/of oplossingen.”

Hoge mate van laagdrempelige en direct toegankelijke dienstverlening met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding.

  • Spin in het web t.a.v. alle mogelijke problematieken van het MKB-bedrijf, zowel op financieel administratief niveau als andere dagelijkse bedrijfsvraagstukken;
  • “DE huisarts van uw onderneming”;
  • Directe toegankelijkheid voor klanten;
  • Korte lijnen in de advisering.

Klanten aan het woord

Soap Hairdesigners

Wij zijn al 25 jaar klant bij Quadrad, en hebben daar geen minuut spijt van. Een warm bad met korte communicatie lijnen en een persoonlijke benadering. Alle jaren korte lijnen, no nonsense, oprecht, persoonlijk en accuraat. Na zo’n lange samenwerking een enorme geruststelling dat je Quadrad kunt vertrouwen met een continuïteit die zij koesteren en wij waarderen.

Microlab

"Quadrad is een waardevol adviesbureau. Ze zijn goed bereikbaar en altijd in om te overleggen over de praktische aspecten rond administratie maar ook over abstractere ondernemersvraagstukken. Absolute aan te raden dus!"

Old Volks

Sinds 2007 staat Quadrad mij en mijn bedrijf financieel bij. Ze doen niet alleen de boekhouding, maar geven ook raad en denken mee met de beslissingen die ik moet maken. Ook op andere vlakken, zoals verduurzaming en juridische aspecten hebben ze kennis van zaken of ze weten waar ze die kennis moeten halen. Ze zijn persoonlijk, kennen mij en mijn gezin, wensen en mijn bedrijf.

Meer weten over wat Quadrad voor u kan betekenen?

Wij komen graag vrijblijvend met u in contact.